Новини

Онлайн-зустріч експерта з питань переробки м’ясної сировини з аспірантами

18 жовтня 2021 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти ІІІ (освітньо-наукового) рівня спеціальності 204 «Технолог...

Онлайн-лекція “Фізіологія молочної залози” англійською мовою

19 жовтня 2021 року була проведена онлайн-лекція для здобувачів вищої освіти ІІІ (освітньо-наукового) рівня спеціальності 204 «...

Онлайн-зустріч експерта з питань фізіології людини і тварин з аспірантами

20 жовтня 2021 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня спеціальності 204 «Тех...

Академічна доброчесність в ОДАУ

За ініціативи проректора з наукової роботи та міжнародних зв’язків Олексія ДАНЧУКА у Одеському державному аграрному університет...

Переможці конкурсного відбору для участі у програмі академічної мобільності ЕРА...

25 червня 2021 р. відбувся конкурсний відбір серед здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників Одеського держав...

Відкрита лекція на тему: «Основи аграрного права України» від Губіної Ганни

Шановні колеги! 18 жовтня 2021р. о 08.15 відбудеться відкрита лекція на тему: «Основи аграрного права України» з курсу «Прав...

Лекція “Інформаційні системи і технології” англійською мовою

8 жовтня 2021 року здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня Одеського державного аграрного університету відві...

Обмін досвідом підготовки «докторів філософії»

Корисний діалог відбувся 8 жовтня 2021 року між науково-педагогічними працівниками, аспірантами та здобувачами Одеського держав...

Онлайн-зустріч експерта з питань технології виробництва і переробки продукції тв...

8 жовтня 2021 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти ІІІ (освітньо-наукового) рівня спеціальності 204 «Технологі...

Онлайн зустріч представника наукової еліти Польщі з аспірантами ОДАУ

У рамках програми академічної мобільності 5 жовтня 2021 року відбулась он-лайн зустріч магістрів та аспірантів ОДАУ з доктором ...

Зробимо Україну та наше місто Одеса чистою разом!

Щойно школярі стали студентами першого курсу спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій", як вирішили разом з куратором Панасюк...

Лекція “Індексна селекція у тваринництві” англійською мовою

1 жовтня 2021 року здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня спеціальності 204 «Технологія виробництва і перер...

Вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру

29 вересня 2021 року український народ вшановує пам'ять невинних жертв, розстріляних  гітлерівцями в Бабиному Яру в Києві 80 ро...

Інноваційний елемент штучного інтелекту – ДАТЧИК СТАНУ ТВАРИНИ

Тваринництво – одна із найдавніших і найважливіших сфер людської діяльності, яка пройшла довгий шлях вдосконалення та впровадже...

Гостьова лекція “Сучасні методи досліджень у тваринництві”

25 вересня 2021 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти ІІІ (освітньо-наукового) рівня спеціальності 204 «Техноло...

Онлайн-зустріч аспірантів з представниками виробництва

Ніхто не розкаже краще і цікавіше, ніж справжній професіонал та практик. Найцінніші секрети в галузі виробництва і переробки пр...

«Study in Ukraine» 2021 в Нігерії

«Study in Ukraine» 2021 в Нігерії У Федеративній Республіці Нігерія відбувалась виставка української вищої освіти у місті Аб...

Електронна база даних Bentham Science Publishers

Увага! Важлива інформація для викладачів! Одеський державний аграрний університет отримав доступ до електронної бази даних Ben...

Додатковий набір до вступу

Ти, ще не отримав вищу освіту? То приходь до нас! ОДЕСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує додатковий набір на денну...

Результати міжнародної конференції «М’ЯСНІ ГЕНОТИПИ СВИНЕЙ: СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕ...

02.09.2021 відбулася Міжнародна науково-практична конференція «М’ЯСНІ ГЕНОТИПИ СВИНЕЙ: СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ» (у режимі онл...

Подати документи