Одеський державний
аграрний університет

Функціональні м’ясні продукти

Функціональні м’ясні продукти

Гостьову лекцію на тему “Функціональні м’ясні продукти” для студентів спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, яка відбулася 22 вересня 2022 року провела кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри харчових технологій та мікробіології Вінницького національного аграрного університету Новгородська Надія Володимирівна. Студенти із задоволенням прослухали інформацію про перспективи й особливості виробництва продуктів функціонального призначення і засвоїли основні етапи розробки спеціальних м’ясних продуктів. Лекція пройшла досить динамічно, адже сучасний тренд здорового способу життя невід’ємний від здорового харчування. І саме технологам з виробництва і переробки продукції тваринництва у цьому питанню відводиться неабияка роль!

Інші новини

Подати документи