Одеський державний
аграрний університет

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництваХочеш знати, як і з чого насправді готують сир, масло, ковбасу та інші продукти тваринного походження?

Обирай спеціальність “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”!

 

 

 

 

Бакалавр на основі повної загальної середньої освіти

Форма навчанняБюджетні місцяВартість контракту, грн.ГуртожитокМожливість практики у Європі
деннанаявні21500тактак
заочнанаявні15000на час сесіїтак

Вартість навчання на 2024-2025 навчальний рік.

Бакалавр на основі молодшого спеціаліста/ фахового молодшого бакалавра/молодшого бакалавра

Форма навчанняБюджетні місцяВартість контракту, грн.ГуртожитокМожливість практики у Європі
деннанаявні23700тактак
заочнанаявні16600на час сесіїтак

Вартість навчання на 2024-2025 навчальний рік.

Магістр на основі раніше здобутого ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти

Форма навчанняБюджетні місцяВартість контракту, грн.ГуртожитокМожливість практики у Європі
деннанаявні26800тактак
заочнанаявні18760на час сесіїтак

Вартість навчання на 2024-2025 навчальний рік.

Що будемо вивчати?

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

  • Комп’ютерні технології.
  • Анатомія сільськогосподарських тварин.
  • Фізіологія сільськогосподарських тварин.
  • Генетика сільськогосподарських тварин.
  • Годування сільськогосподарських тварин.
  • Розведення сільськогосподарських тварин.
  • Гігієна сільськогосподарських тварин.
  • Технологія виробництва молока та яловичини.
  • Технологія виробництва продукції свинарства.
  • Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва.
  • Технологія виробництва продукції кролівництва і хутрового звірівництва.
  • Конярство.
  • Технологія виробництва продукції спеціалізованого м’ясного скотарства.
  • Технологія переробки молока.
  • Технологія переробки м’яса.
  • Технологія переробки риби.
  • Технологія переробки меду та продукції бджільництва та ін.

І ще!

  • Кінологія (розведення, селекція собак; дресирування собак по загальному та спеціальними курсами дресирування).
  • Бджільництво.
  • Рибництво та аквакультура.
  • Племінна справа.
  • Штучний інтелект в тваринництві (з 01.09.2020).

Ким ти зможеш працювати?

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

  • Власником власних підприємств з виробництва та переробки продукції тваринництва,
  • Технолог на комплексі з виробництва молока та яловичини,
  • Технолог на комплексі з виробництва продукції свинарства,
  • Технолог на птахофабриці,
  • Технолог на підприємстві з виробництва продукції рибництва та аквакультури,
  • Технолог на підприємстві з виробництва продукції козівництва і вівчарства,
  • Технолог на підприємстві з виробництва продукції кролівництва і звірівництва,
  • Технолог на підприємстві з виробництва продукції бджільництва,
  • Технолог молокопереробних підприємств,
  • Технолог м’ясопереробних підприємств,
  • Технолог комбікормового заводу,
  • Кінолог на кінологічному центрі ,
  • Вчений (викладач) профільних наукових і навчальних закладів (випускники з освітнім ступеня «Магістр») і ін.

Як вступити в Одеський державний аграрний університет?

Заповни форму «Записатися на подачу документів» і натисни “Відправити”. Ми тобі зателефонуємо!

 

Як підвищити шанси до вступу до ОДАУ?

Запишись на курси підготовки до НМТ.

Що це дасть?

  • За статистикою, 80-90% абітурієнтів з легкістю набирають прохідні бали при здачі НМТ.
  • Закінчення курсів дає можливість отримати до 10 балів до НМТ при вступі.
  • Також, учасники олімпіад предметів НМТ можуть отримати до 20 балів до цих предметів при вступі на спеціальності в ОДАУ (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Агроінженерія, Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство, Захист і карантин рослин, Агрономія).

 

Додаткова інформація

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Диплом про вищу освіту, отриманий в ОДАУ – це гарантія якісних знань і успішного працевлаштування. У цьому університеті вікові традиції і новаторські рішення вдало поєднуються в усьому: від програми навчання до організації дозвілля студентів, від способів викладу матеріалу професорами до архітектури корпусів, в яких приємно перебувати.

Випускники цієї спеціальності будуть затребувані до тих пір, поки людство їсть продукти тваринного походження і піклується про їх безпеки, а значить – завжди.

Глобальна місія професії – це можливість раціонального вирішення продовольчої безпеки і, зокрема, існуючого дефіциту білка тваринного походження в світовому масштабі за рахунок освоєння сучасними енергозберігаючими технологіями виробництва і переробки продукції тваринництва з урахуванням економічної та екологічної ситуації в світі.

Це ефективне і економічно ефективне промислове виробництво з максимальним рівнем механізації, автоматизації виробничих процесів і штучного інтелекту в тваринництві, застосуванням сучасних досягнень біотехнологій при виробництві та переробці продукції тваринництва різних видів, також продукції бджільництва та аквакультури в підприємствах різних форм власності відповідно до сучасних вимог світового ринку та маркетингу.

Це ефективне і рентабельне крафтове виробництво і переробка продукції тваринництва різних видів з метою виробництва органічної або екологічної продукції.

Переваги цієї спеціальності і навчання в ОДАУ

    • комплексне поєднання знань біології та технології виробництва і переробки продукції тваринництва дає можливість раціонального вирішення проблем продовольчої безпеки і, зокрема, існуючого дефіциту білка тваринного походження в світовому масштабі за рахунок освоєння сучасними енергозберігаючими технологіями виробництва і переробки продукції тваринництва з урахуванням економічної та екологічної ситуації в світі;
    • випускники мають широкий спектр сфер працевлаштування, під час навчання набувають необхідних практичних навичок;
    • якісний професорсько-викладацький склад дотримується принципів індивідуального розвитку кожної особистості (студента);
    • можливість розвитку креативного мислення у студентів з метою подальшого створення власного бізнесу з виробництва або переробки продукції тваринництва традиційних та альтернативних видів (технологія виробництва м’яса равликів, технологія виробництва продукції аквакультури в штучних, напівштучних або природних умовах з урахуванням
    • вигідне географічне розташування ОДАУ на березі Чорного моря;
    • розвиток технологій штучного інтелекту в біології, тваринництві та технології переробки продукції тваринництва;
    • можливість проходження виробничих практик в провідних вітчизняних господарствах України по виробництву продукції тваринництва і кращих підприємствах з переробки продукції тваринництва;
    • під час навчання (з 2-го курсу) і по його завершенню-можливість проходження стажування за кордоном;
    • можливість навчання в прекрасному місті Одеса, що є унікальним культурним центром.

 

Відомі випускники:

      • Березовський М. Д. – д-р с.-г. наук, член кореспондент НААН України;
      • Китаєва А. П – д-р с.-г. наук, проф., провідний спеціаліст в області вівчарства і скотарства;
      • Шалімов М. О.- д-р с.-г. наук, проф., провідний спеціаліст з екологічних питань техногенного характеру;
      • Сусол Р. Л. – д-р с.-г. наук, доц., провідний спеціаліст в галузі свинарства та скотарства;
      • Чигир В. А. -канд. сільськогосподарських наук, завідувач кафедри генетики, розведення та годівлі сільськогосподарських тварин, володар державних нагород;
      • Шолар М. Д.- в минулому керівник провідного господарства «Прогрес» Ізмаїльського району Одеської області, Герой соціалістичної праці Н. Г. Миндру; в минулому керівник господарства «Маяк» Красноокнянського району Одеської області, Герой соціалістичної праці;
      • Гришко С. М. керівник ТОВ «Агрофірма” Маяк “» Березівського району Одеської області, Герой України;
      • Коновалов А. В. – майор міліції у відставці, старший інспектор-кінолог кінологічного центру УМВС України в Одеській області у відставці, учасник бойових дій в Косово, нагороджений медалями та відзнаками Міністерства МВС України, ООН і НАТО.
      • Тельпис Ф. С. – головний технолог ТОВ «Арцизька м’ясна компанія» Арцизького району Одеської області;
      • Рибаченко А. М. – директор ТОВ «Івниця» Андрушівського району Житомирської області;
      • Новічкова А. А. – провідний аграрний журналіст України.

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Виїзне заняття з конярства

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Практичне заняття з дресирування собак

 

Чому ми?

Диплом державного
зразка, визнаний в
більшості країн світу

Забезпечення житлом
студентів з інших міст
та сіл

Iндивідуальний
підхід до вашого
навчання

Можливість робочої
практики в країнах
Америки і Європи

Наші випускники працюють у топових компаніях

Компанія "Амако"

з/п від 25000

Компанія "Ландтех"

з/п від 25000

Компанія "Ельворті"

з/п від 25000

Leica Geosystems AG

з/п від 25000

Геодезична компанія «Geodez»

з/п від 25000

Готельно-спортивний комплекс «Лайка»

з/п від 25000

СТОВ «Шабська ферма»

з/п від 25000

ТОВ «КЕРНЕЛ-ТРЕЙД»

з/п від 25000

ТОВ "Грінлайн Трансшипмент"

з/п від 25000

ТК «Шабо»

з/п від 25000

ADAMA Agricultural Solutions

з/п від 25000

«Байєр» (Bayer)

з/п від 25000

«Сингента» (Syngenta)

з/п від 25000

LTD "Delta Wilmar"

з/п від 25000

АТ КБ «ПриватБанк»

з/п від 25000

ПАТ "Укрсиббанк"

з/п від 25000

Фокстрот

з/п від 25000

АТ «Укрзалізниця»

з/п від 25000

Ветеринарно-діагностичний центр "Фаворит"

з/п від 25000

Ветеринарна клініка «Ексвет»

з/п від 25000
Подати документи