Одеський державний
аграрний університет

Процес виробництва і контроль якості рибної продукції у компанії «Грин Марин»

Процес виробництва і контроль якості рибної продукції у компанії «Грин Марин»

13 жовтня 2022 року у рамках практикуму із фаху відбулась зустріч з менеджером з якості та безпечності харчових продуктів ТОВ «Грин Марин», керівником групи НАССР та власне аудитором система ІСО 22000 Ілоною Дмитрівною Румелець вона розповіла про особливості переробки продукції рибництва в умовах ТОВ «Грин Марин», висвітлила вимоги щодо контролю якості та безпечності даної продукції, безпосередньо на прикладі робочих потужностей компанії описала технологічні прийоми, які дозволяють випускати продукцію високої якості відповідно до вимог ЄС. Перелічила всі позитивні та негативні аспекти роботи ТОВ «Грин Марин» під час воєнного стану в країні. Також запропонувала студентам не боятися розпочинати власну справу. Для більш розгорнутої бесіди вона запросила здобувачів до себе у компанію. На що слухачі згодилися, але домовились зустрітися по закінченню агресії в країні.

Інші новини

Подати документи