У період з 13 по 15 березня 2022 року проводиться акредитаційна експертиза із використанням технічних засобів відеозв’язку освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за початковим (короткий цикл) рівнем вищої освіти експертною групою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.
Запрошуємо всіх бажаючих на відкриту зустріч з експертною групою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти в режимі онлайн для всіх охочих учасників освітнього процесу (крім гаранта та адміністрації ЗВО).
Час: 13 березня 2023, 15:00-16:00
Підключитись до конференції Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/77179411865?pwd=MuBf5o4gWJvOAlQEnmsGyaHLUXvB8p.1
Ідентифікатор конференції: 771 7941 1865
Пароль: 2023