Новини

Конкурс «Молодий вчений року-2022»

З метою визнання досягнень молодих вчених України у різних галузях знань Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки У...

Лекція на тему «Кореляційний аналіз» від лектора Гаріп Тюрюнк, професора Універ...

23 листопада 2022 року пройшла лекція  в дистанційному форматі  запрошеного лектора Гаріпа Тюрюнка, професора  Університету м. ...

Організація ставкового рибного господарства

Гостьову лекцію на тему «Організація ставкового рибного господарства» для здобувачів вищої освіти освітньої програми «Технологі...

Організація повноцінної годівлі високопродуктивних тварин

Гостьову лекцію на тему «Організація повноцінної годівлі високопродуктивних тварин» для здобувачів вищої освіти освітньої прогр...

Продукти сої у годівлі тварин

Практикум з фаху на тему “Продукти сої у годівлі тварин” для студентів спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки пр...

Кінологія

Практикум з фаху на тему “Кінологія” для студентів спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва...

Технологія Кормів

Практикум з фаху на тему “Технологія кормів” для студентів спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції твар...

Сучасна класифікація кормів за виробництва комбікормів

Практикум з фаху на тему “Сучасна класифікація кормів за виробництва комбікормів” для студентів спеціальності 204 “Технологія в...

Протеїнове та амінокислотне живлення корів

27 жовтня 2022 р. для здобувачів Навчально-наукового інституту біотехнологій та аквакультури Томас Овертон (Cornell University,...

Процес виробництва і контроль якості рибної продукції у компанії «Грин Марин»

13 жовтня 2022 року у рамках практикуму із фаху відбулась зустріч з менеджером з якості та безпечності харчових продуктів ТОВ «...

Кумисна ферма у Дібровському кінному заводі

6 жовтня 2022 року на практикумі з фаху відбулося знайомство здобувачів спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки п...

Грумінг як мистецтво

29 вересня 2022 року грумер салону «Bloom-groom» Анна Шепітко на практикумі із фаху познайомила здобувачів ННІБтаА з особливост...

Кінний спорт і туризм в умовах кінного клубу «Айвенго»

Сьогодні 22 вересня 2022 р., випускниця нашого вишу, а зараз власниця КК «Айвенго» Ольга Олейник провела практикум з фаху для с...

ЛАКТАЛІС – світовий лідер з виробництва молочної продукції

19 вересня 2022 року здобувачі вищої освіти усіх рівнів за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції твар...

Конкурс для реалізації академічної мобільності в рамках Еразмус+

Оголошується конкурсний відбір для реалізації академічної мобільності в рамках програми Еразмус+   До уваги викладачів т...

Онлайн-платформа «Labster» – нові можливості для ОДАУ!

Міністерство освіти і науки України та «Labster» – провідна платформа для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки, оголо...

Візит посла В‘єтнаму

Одеський державний аграрний університет відвідав з візитом Надзвичайний і Повноважний Посол В’єтнаму в Україні і в Республіці М...

День пам’яті жертв голодомору

За ініціативи кафедри філософії, історії і політології у Одеському державному аграрному університеті були проведені заходи щодо...

Революція на граніті

За ініціативи кафедри філософії, історії і політології за участю Ради молодих вчених Одеського державного аграрного університет...

День гідності і свободи

Кафедра філософії, історії і політології провела кураторську годину присвячену вшануванню державного свята – Дня гідності та св...

Подати документи