У розрізі вивчення дисципліни «Інноваційні технології виробництва і заготівлі кормів» 23 жовтня 2021 року здобувачі вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ІІ року навчання відвідали підприємство, яке займається виробництвом мінеральних кормів, концентратів та комбікормів.
Під керівництвом завідувача кафедри генетики, розведення та годівлі сільськогосподарських тварин, доцента Різничук Ігоря Федоровича відбулося практичне заняття, на якому здобувачі мали змогу ознайомитися з кормовими матеріалами і кормовими добавками, які використовуються при виробництві кормових сумішей, методами підготовки кормів перед введенням до складу комбікормів для різних видів та виробничих груп тварин (очищення зерна від плівок, подрібнення, змішування, гранулювання), а також ознайомилися з технологічним процесом виробництва концентратів або білково-вітамінних добавок. Практична складова є кращим елементом у вивченні будь-чого, адже не можна вчити те, що не бачиш та не розумієш.