Забезпечення населення продуктами харчування – ключове завдання агропромислового комплексу України. Тваринництво в цьому завданні грає одну з найважливіших ролей. Технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва є сучасним спеціалістом в усіх процесах підготовки сировини для ринку якісних м’ясних і молочних продуктів.
Випускники ОДАУ з такою спеціальністю володіють знаннями з інноваційних принципів переробки продукції тваринництва, її зберігання, та донесенню до споживача. Фахівці будуть в нагоді не тільки в агрофірмах та на тваринницьких фермах – будь-який м’ясокомбінат або молочна фабрика буде цінувати професіонала в цій сфері.
Якісні продукти харчування завжди в ціні
Технолог знає все принципи і процеси переробки продукції тваринництва, а головне, може запропонувати нові рішення в плані економії та забезпечення зберігання товарів. Ця перспективна спеціальність дозволить повністю проявити себе в якості новатора цієї сфери, тим більш що нові ідеї дуже цінуються.
Грамотних фахівців чекають не тільки вітчизняні компанії, а й зарубіжні, адже на сьогоднішній день рівень інвестицій в сільське господарство України постійно зростає.