18 жовтня 2021 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти ІІІ (освітньо-наукового) рівня спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ІІ року навчання з експертом з питань переробки м’яcної сировини – доктором сільськогосподарських наук, старшим науковим співробітником Баньковською Іриною Броніславівною.
Тема зустрічі «Біологічний антогонізм: кількість і якість м’яса свиней. Сучасні тенденції, проблеми, перспективи». В ході зустрічі аспіранти були ознайомлені з перспективними сучасними методиками досліджень з визначення якісних характеристик м’ясної сировини. Ці дані здобувачі вищої освіти зможуть адаптувати до своїх напрямків досліджень. Під час обговорення було задано багато питань, що цікавили аспірантів, на які вони отримали вичерпні відповіді.