Ніхто не розкаже краще і цікавіше, ніж справжній професіонал та практик. Найцінніші секрети в галузі виробництва і переробки продукції тваринництва може розкрити тільки фахівець, який завжди тримає руку на пульсі. Практика залучення виробничників до освітнього процесу в Одеському державному аграрному університеті є позитивною та перспективною, оскільки здобувачі вищої освіти одержують інформацію щодо змісту та особливостей майбутньої діяльності.
24 вересня 2021 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ІІ року навчання із зоотехніком СТОВ «Роздільнянське» Одеської області Слюсаренком Ігорем Сергійовичем – випускником аспірантури ОДАУ 2020 року.
Тема зустрічі була «Технологічні прийоми вирощування ягнят в залежності від походження та морфо-функціонального статусу при народженні». В ході обговорення доповіді було задано багато цікавих питань, на які Ігор Сергійович дав вичерпні відповіді. Крім того, на правах старшого наставника надав свої пропозиції аспірантам ІІ року навчання щодо успішного виконання індивідуального навчального плану роботи аспірантів, проведення наукових досліджень в умовах багатопрофільної лабораторії ветеринарної медицини та можливостей щодо друку наукових статей.