Група компаній АЛМИ

АЛМИ – найбільша дистриб’юторська компанія на півдні України. Компанія має 2 напрямки: дистрибуція товару та торгові мережі «Копійка» та «Сантим»

Мережа універсамів «Копійка» — одна з найбільших продовольчих мереж на півдні України.

Перший магазин було відкрито у 2001 році. Сьогодні у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях працюють більш ніж 100 магазинів. Чисельність персоналу компанії перевищує 4000 співробітників.

Завдяки великому масштабу та різносторонній діяльності компанії, «Копійка» може запропонувати роботу людям різних професій та віку. Ми запрошуємо до нас як досвідчених фахівців зі стажем, так і молодих співробітників без досвіду роботи, а також студентів. Тим, хто навчається ми пропонуємо гнучкий графік роботи та можливість неповної зайнятості. У нашій мережі діє прозора система побудови кар’єри. Будь-який співробітник, який має бажання та отримав необхідний рівень досвіду, може пройти навчання по програмі «Кадровий резерв» та перейти на більш високу посаду.

Приєднуйтесь до команди «Копійка»!

Хороша робота Є!

Шановні студенти!  Ми рада повідомити вам про наявність цікавих можливостей працевлаштування в нашій компанії. Ми шукаємо молодих та талановитих людей, які готові приєднатися до нашої команди і розвиватися разом з нами.

У нас є вакансії у різних напрямках, включаючи (вакансії або напрямки, такі як маркетинг, менеджмент, розробка програмного забезпечення, аналітика, фінанси тощо).

Ми пропонуємо студентам можливість отримати цінний досвід роботи в сучасній та динамічній компанії, підтримку та наставництво від досвідчених фахівців, також можливість кар’єрного зростання, а головне те що – ми готові навчити якщо у Вас немає досвіду.

Якщо ви прагнете отримати нові знання, розвивати свої навички та внести свій внесок у розвиток інноваційних проектів, запрошуємо вас подати заявку на вакансію.

Для отримання більш детальної інформації та подачі заявки, будь ласка, відгукніться за посиланням  або зв’яжіться з нами за допомогою контактних даних, вказаних нижче.

Не упустіть свій шанс стати частиною нашої команди та реалізувати свій потенціал разом з нами!

Посилання на наші відкритті вакансії: https://www.work.ua/jobs/by-company/164171/

 

Шумейко Анна, провідний менеджер з персоналу 050-410-98-23 ( Телеграм, зв’язок)

Подати документи