Новини

Функціональні м’ясні продукти

Гостьову лекцію на тему "Функціональні м'ясні продукти" для студентів спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки про...

Біологічний антагонізм: кількість і якість м’яса свиней. Сучасні тенденції...

16 вересня 2022 року для студентів навчально-наукового інституту біотехнологій та аквакультури відбулася гостьова лекція на тем...

Прес-конференція відкриття проекту «Цифрова мережа блакитної економіки та приско...

29 вересня 2022 року у змішаному форматі очної та дистанційної участі на базі Одеського державного аграрного університету як па...

Освітній проєкт «Світ в Сербії»

Інформуємо, що Посольство України в Республіці Сербія повідомило про початок нового освітнього проєкту «Світ в Сербії». Сербськ...

Нова освітня програма “Менеджмент – бізнес організацій” для пі...

«Менеджмент бізнес-організацій» 1 рік 10 місяців навчання системної фахової підготовки молодших бакалаврів менеджменту, які вол...

Курси англійської мови для науково-педагогічних працівників

Одеський державний аграрний університет запрошує науково-педагогічних працівників на курси англійської мови Центр вивчення анг...

Безкоштовні курси в ОДАУ з української мови для внутрішньо переміщених осіб

Одеський державний аграрний університет запрошує внутрішньо-переміщених осіб на безкоштовні курси української мови 1 серпня 20...

Розведення овець породи Сарда з використанням геноміки: сучасний стан і перспект...

Професор Антонелло Карта (Італія), керівник науково-дослідного відділу генетики і біотехнологій AGRIS Сардінія розповів здобува...

Системи продуктивності овець Італії

29 червня 2022 р. керівником науково-дослідного відділу генетики і біотехнологій AGRIS Сардінія, професором Антонелло Карта (Іт...

Перший випуск! Успішне проходження програми підвищення кваліфікації “Забез...

В ОДАУ вперше була реалізована програма підвищення кваліфікації «Забезпечення якості вищої освіти: інноваційні методи та технол...

Креативні методи навчання: гейміфікація освітнього процесу

«Креативні методи навчання: гейміфікація освітнього процесу», лектор Тетяна ШАБАТУРА В сучасній системі освіти все більше ви...

Навчальна платформа “Kahoot!”, яка використовується для проведення і...

«Навчальна платформа "Kahoot!", яка використовується для проведення інтерактивних занять та перевірки знань здобувачів за допом...

Методи яскравого подання навчального матеріалу: фасилітація, скрайбінг і воркшоп

«Методи яскравого подання навчального матеріалу: фасилітація, скрайбінг і воркшоп», лектор Аліса Шевченко Головний вектор су...

РЕЄСТРАЦІЯ вступників для проходження МАГІСТЕРСЬКОГО ТЕСТУ НАВЧАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТН...

Особливості проведення у 2022 році РЕЄСТРАЦІЇ вступників для проходження  МАГІСТЕРСЬКОГО ТЕСТУ НАВЧАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ за...

Важлива інформація для викладачів

Увага! Важлива інформація для викладачів! Підтримуючи наукову спільноту України в умовах війни, видавництво Bentham Science Pu...

«Участь кафедри філософії, історії і політології у конкурсі «Самоцвіти Ананьївщи...

Наш український народ має багату і оригінальну культуру, надбану численними поколіннями. З давніх часів до нас ідуть життєва му...

Британія і Україна: новий формат співпраці

30 травня - 6 червня  2022 року колектив кафедри української та іноземних мов проводив Тиждень англійської мови. 30.05.2022 вик...

Перекладацька діяльність в Україні

03.06.2022 у рамках проєкту "Тиждень англійської мови" ст. викладачем кафедри української та іноземних мов Ханецькою Антоніною ...

Аграрна освіта в Україні. Passive Voice Simple

30.05.2022 викладач кафедри української та іноземних мов Дарина Рафиківна Ходжикян провела відкритте заняття з дисципліни “Іноз...

Британія і Україна: новий формат співпраці

30.05.2022 в рамках тижня англійської мови викладачі кафедри української та іноземних мов Шумська Ірина Анатоліївна та Ходжикян...

Подати документи