Біологічний антагонізм: кількість і якість м’яса свиней. Сучасні тенденції, проблеми, перспективи
16 вересня 2022 року для студентів навчально-наукового інституту біотехнологій та аквакультури відбулася гостьова лекція на тему “Біологічний антагонізм: кількість і якість м’яса свиней. Сучасні тенденції, проблеми, перспективи”. Із особливостями формування м’ясної продуктивності свиней, впливом різноманітних чинників на кількісний та якісний склад свинини, та сучасними підходами до нормування якості і сертифікації якості туш здобувачів ознайомила завідувачка відділу годівлі, фізіології відтворення та здоров’я тварин Інституту свинарства і АПВ НААН доктор сільськогосподарських наук, Баньковська Ірина Броніславівна.