Одеський державний
аграрний університет

Студенти ОДАУ в 75-річницю Дня визволення Одеси від німецьких загарбників вшанували пам’ять загиблих

Студенти ОДАУ в 75-річницю Дня визволення Одеси від німецьких загарбників вшанували пам’ять загиблих

10 квітня 2019 року в Одесі відсвяткували одну із найславетніших дат нашої історії – 75-ту річницю визволення Одеси від фашистських загарбників.

З приводу цього величного дня студенти Одеського державного аграрного університету вшанували пам’ять героїв Другої світової війни біля відновленої стели «Крила Перемоги» на площі 10 квітня, а також поклали квіти до пам’ятника загиблим студентам та співробітникам Одеського сільськогосподарського інституту у роки Другої світової війни.Студенти ОДАУ в 75-річницю Дня визволення Одеси від німецьких загарбників вшанували пам'ять загиблих Студенти ОДАУ в 75-річницю Дня визволення Одеси від німецьких загарбників вшанували пам'ять загиблих Студенти ОДАУ в 75-річницю Дня визволення Одеси від німецьких загарбників вшанували пам'ять загиблих Студенти ОДАУ в 75-річницю Дня визволення Одеси від німецьких загарбників вшанували пам'ять загиблих

75 років тому, війська 3-го Українського фронту під командуванням генерала армії Р. Малиновського та Чорноморського флоту під командуванням Ф. Октябрського звільнили Одесу від фашистів. Значну допомогу радянські війська отримували від партизанів, які мужньо боролися за свободу міста.

Подвиг визволителів, самих визволителів і ціну, яку вони заплатили за наше щастя не можна забувати!

Інші новини

Подати документи