Одеський державний
аграрний університет

МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ТРАДИЦІЙ, КУЛЬТУР ТА ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ «АГРАРНА ОДЕЩИНА»

МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ТРАДИЦІЙ, КУЛЬТУР ТА ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ «АГРАРНА ОДЕЩИНА»

Одеська Вірменська община та Генеральне консульство Румунії в Одесі спільно з Об’єднанням Рукоділля «Нитка Аріадни» під науковим патронатом Національного наукового центру «Інституту виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова» НААН України та Одеського державного аграрного університету, за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади (Global Affairs Canada) та співфінансується і реалізується Менонітською асоціацією економічного розвитку (MEDA); ГО «Одеської обласної сільськогосподарської дорадчої служби «Центр розвитку та правової підтримки села» (ORACS); Всеукраїнського об’єднання громадських організацій «Спілка пасічників України», ГО «Спілки Бджолярів Одещини»; Аграрної партії та Національної спілки журналістів України проводить Міжнародний фестиваль традицій, культур та інноваційних технологій «Аграрна Одещина».

Спокон віків традиції народів світу зростали з відносин між людиною та природою. Прагнення до обміну досвідом у культурній та науковій сферах між представниками різних народів вдосталь втілено в програмі фестивалю. Офіційні представництва різних країн у м. Одесі ознайомлять гостей з їх культурою та традиціями, занурять в атмосферу творчості через традиційні страви та фольклор.

Організатори сподіваються, що ця подія стане комунікаційною та дискусійною платформою, де планується разом із виробниками сільськогосподарської продукції, науковцями, представниками органів державної влади із залученням провідних експертів обговорити актуальні питання сільськогосподарського виробництва із залучення інноваційних технологій, підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішніх ринках.

На Міжнародному фестивалі традицій, культур та інноваційних технологій «Аграрна Одещина» з метою підвищення інвестиційної привабливості та отримання нових комерційних можливостей ведення аграрного бізнесу в Україні сільськогосподарські виробники, фермери мають можливість презентувати свою продукцію та інноваційні технології.

На фестиваль запрошені представники: Державної служби України з питань безпечності та якості харчових продуктів, Міністерства аграрної політики та продовольства України, міжнародних організацій та установ, провідні виробники та експерти в галузі виробництва сільськогосподарської продукції.

До участі у фестивалі запрошуються: виробники сільськогосподарської продукції, фермери, вчені, експерти, виробники обладнання, успішні підприємці, які зацікавлені в економічному розвитку України. Програма Міжнародного фестивалю традиції, культури та інноваційні технологій «Аграрна Одещина» формується. Також запрошуємо до участі творчі колективи.

16 червня 2018 року 14.00-18.00 м. Одеса, Гагаринське Плато, 5/4

Участь у заході безкоштовна. За додатковою інформацією звертайтесь до організаційного комітету фестивалю:

Кіра 096 936 75 62

Світлана 067 452 01 44

Віолетта 093 12 09 652

email violettasergeevna@ukr.net

Інші новини

Подати документи