Одеський державний
аграрний університет

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності»

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності»

14-15 березня 2019 року Херсонський державний аграрний університет спільно з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (УПБРП) провели Міжнародну науково-практичну конференцію «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності». У роботі конференції у Херсоні прийняли участь студенти і магістри факультету АБТ та магістри спеціальності менеджменту Одеського державного аграрного університету. Одеську студентську делегацію очолили викладачі факультету АБТ Попова Л.М. та Савчук Ю.О. Поїздка одеської делегації була організована Центром розвитку та правової підтримки села за підтримки УПБРП.

На конференції були представлені дуже цікаві доповіді з питань сучасних та ефективних технологій післязбиральної доробки плодоовочевої продукції. Дуже цікавими були заходи з відвідування та ознайомлення з практичним досвідом інноваційних технологій на підприємствах Херсонщини. Так, у межах заходу студенти завітали до АФ «Білозерський», де ознайомилися з технологією післязбиральної доробки та новітніми технологіями зберігання плодоовочевої продукції. Справжній захват викликало у студентів відвідування сучасної технологічної лінії виробництва харчових продуктів у ПраТ Чумак (Нова Каховка). Сповнені враженнями від поїздки студенти висловлюють подяку організаторам конференції: проректору з наукової роботи ХДАУ Аверчеву Олександру Володимировичу, доцентам ХДАУ Жосан Ганні Володимировні та  Корнієнку Володимиру Олександровичу, заст. керівника Центру розвитку села   Осиповій Марії Михайлівні, викладачам ОДАУ Савчуку Юрію Олексійовичу та Поповій Людмилі Миколаївні.

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності» Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності» Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності» Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності» Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності» Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності» Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності» Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності»

Інші новини

Подати документи