Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза

Вступай на спеціальність “Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза”!

Захисти населення від неякісної продукції!

 

Магістр
(на основі здобутого раніше ступеня освіти за спорідненими і неспорідненими спеціальностями)

Форма навчання Бюджетні місця Вартість контракту, грн. Гуртожиток Можливість практики у Європі
денна наявні 10750 так так

Магістр
(на основі повної загальної середньої освіти)

Форма навчання Бюджетні місця Вартість контракту, грн. Гуртожиток Можливість практики у Європі
денна наявні 8150 так так

Вартість навчання за 1 семестр ( ⃰за розрахунком 2019 р.)

 

Даний спеціаліст повинен:


Вчасно закрити заклад з неякісними послугами підприємств громадського харчування, виробництва м’яса та інших продуктів.

Запобігти ввезенню в країну «усілякої зарази».

Врятувати нашу країну від спалахів епідемій.

Правильно обґрунтовувати, навіщо необхідно мити руки, овочі і фрукти.

 

 

 

Що ти будеш вміти?

Виявляти інфекційних збудників і вчасно їх усувати.

Користуватися ветеринарною лабораторією.

Розбиратися в хімічних засобах дезінфекції.

Розпізнавати епідемії тварин.

Як стати студентом Одеського державного аграрного університету?

Заповни форму «Записатися на подачу документів» і натисни “Відправити”. Ми тобі зателефонуємо!

Як підвищити шанси до вступу до ОДАУ?

Запишись на курси підготовки до ЗНО.

Що це дасть?

  • За статистикою, 80-90% абітурієнтів з легкістю набирають прохідні бали при здачі ЗНО.
  • Закінчення курсів дає можливість отримати до 10 балів до ЗНО при вступі.
  • Також, учасники олімпіад предметів ЗНО можуть отримати до 20 балів до цих предметів при вступі на спеціальності в ОДАУ (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Агроінженерія, Геодезія та землеустрій, Садівництво та виноградарство, Захист і карантин рослин, Агрономія).

 

Де можеш працювати?

  • Лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи ринків.
  • Ковбасні і консервні підприємства.
  • М’ясопереробні комбінати.
  • Науково-дослідні інститути, навчальні заклади та організації ветеринарного профілю.
  • Військово-ветеринарна служба.
  • В органах ветеринарного контролю та нагляду за виробництвом продуктів тваринного походження.
  • У компаніях харчової промисловості.

Чому потрібно обрати спеціальність «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

Випускник буде мати компетенцію, необхідну для виконання наступних завдань:

  • ветеринарно-санітарна експертиза;
  • контроль дотримання норм ветеринарної санітарії в переробці продуктів;
  • нагляд за імпортом/експортом сировини з точки зору санітарії;
  • дезінфекція, дезактивація і дезінсекція на переробних підприємствах;
  • контрольні заходи відповідно до норм законодавства;
  • забезпечення безпеки сировини/продуктів;
  • мікробіологічні дослідження;
  • діагностика збудників токсичних інфекцій і токсикозів;
  • виявлення і визначення токсичних речовин у тваринницькій продукції;
  • обстеження тварин з метою попередження передачі інфекцій або паразитів людині;
  • використання спеціальної техніки та дезінфікуючих засобів.

Переваги роботи за спеціальністю “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза”

  • Комфортні умови праці.
  • Великий попит на фахівців.
  • Гідні заробітні плати.
  • Можливість знайти роботу в будь-якій сфері і галузі.
  • Відсутність конкуренції в умовах ексклюзивності спеціальності.

Програма навчання: дисципліни, термін навчання, практика, стажування та освітній рівень (бакалавр, магістр)

Практична підготовка студентів на факультеті ветеринарної медицини та біотехнологій є невід’ємним і обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми підготовки фахівців за напрямом підготовки «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Практична підготовка сприяє закріпленню професійних знань, умінь і навичок, які були набуті студентами, та їх поглибленню. Метою практичної підготовки студентів в галузі ветеринарної медицини є закріплення набутих теоретичних і практичних знань з ветеринарії, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень, виховання потреби в систематичному оновленні своїх знань для їх практичного застосування, психологічна адаптація до конкретних умов професійної діяльності.

Завданням практичної підготовки є :

  • набуття студентами професійних навичок;
  • можливість прийняття самостійних рішень під час діагностики, лікування і профілактики хвороб тварин і птиці, виходячи з конкретної ситуації;
  • впровадження у виробництво прогресивних технологій гігієни санітарії та експертизи продуктів тваринного і рослинного походження та результатів наукових досліджень;
Подати документи