Головна » Будні університету » СТУДЕНТИ АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗНАЙОМИЛИСЬ З ОСОБЛИВОСТЯМИ ВИРОЩУВАННЯ АКТИНІДІЇ (МІНІ-КІВІ) ЗА ФРАНЦУЗЬКИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Випускники загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв, які бажають поглибити свої знання і підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання, державної підсумкової атестації з загальноосвітніх предметів та іноземної мови для вступу до магістратури запрошуються на підготовчі курси Одеського державного аграрного університету.

Групи малокомплектні  10-15 слухачів.

Початок занять у жовтні місяці. 

Термін навчання 8 місяців.

Вартість за весь період навчання:

2800 грн. за три обраних предмети;

1800 грн. іноземна мова при вступі до магістратури

Адреса:   м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 13, каб. 102; телефони: (048)722-27-28;

(048)785-10- 43.

СТУДЕНТИ АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗНАЙОМИЛИСЬ З ОСОБЛИВОСТЯМИ ВИРОЩУВАННЯ АКТИНІДІЇ (МІНІ-КІВІ) ЗА ФРАНЦУЗЬКИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

5-6 квітня 2018 року Одеська обласна сільськогосподарська дорадча служба «Центр розвитку села» в рамках реалізації Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва разом з деканатом АБТ ОДАУ організувала проведення навчальної практики з плодівництва.

Навчальна практика з плодівництва розпочалась в цьому році на сучасній товарній плантації актинідії (міні-ківі). Два дні студенти агробіотехнологічного факультету 2-4 курсів провели в ТОВ «Чорноморський альянс» де познайомилися з перспективною ягідною культурою, біологічними особливостями, технологією вирощування, та найголовніше набули практичних навичок з обрізування та підв’язування міні-ківі. Це Французько-Українське підприємство групи компанії Primland, яке з 2012 року вирощує ківі в Україні, співпрацюючи з місцевими виробниками, які займаються виключно вирощуванням Nergi®. Інвестор проекту Франсуа Лафітт та його українські партнери – Микола Олександрович і Микола Миколайович Цандури, які займаються вирощуванням міні-ківі Nergi в Україні. Primland продала першу Nergi®, вирощену в Україні в 2016 році.

Керівник підприємства Цандур М.М. докладно розповів студентам про особливості вирощування, поширення та маркетингу цієї культури. Агроном ознайомив студентів з особливостями агротехніки вирощування міні-ківі, показав прийоми обрізки та підв’язки міні-ківі. Після інструктажу подалі студенти самостійно змогли опанувати ці процедури під наглядом спеціалістів підприємства.

 

Контакти ОДАУ

Будні університету

Погода в Одесі

Корисні посилання