Головна » Будні університету » День практичної підготовки

Випускники загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв, які бажають поглибити свої знання і підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання, державної підсумкової атестації з загальноосвітніх предметів та іноземної мови для вступу до магістратури запрошуються на підготовчі курси Одеського державного аграрного університету.

Групи малокомплектні  10-15 слухачів.

Початок занять у жовтні місяці. 

Термін навчання 8 місяців.

Вартість за весь період навчання:

2800 грн. за три обраних предмети;

1800 грн. іноземна мова при вступі до магістратури

Адреса:   м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 13, каб. 102; телефони: (048)722-27-28;

(048)785-10- 43.

День практичної підготовки

24 травня 2018 року, за участю викладачів кафедри менеджменту Дідур Г.І. та Казанджі А.В., студенти інженерно-економічного факультету спеціальності «Менеджмент» виїжджали на День практичної підготовки до ТОВ «Промислово-торговельна компанія Шабо» (с. Шабо, Білгород-Дністровського району, Одеської області). Захід був організований ООСДС «Центром розвитку села» в рамках реалізації Українського бізнес-проекту розвитку плодоовочівництва.

«Шабо» це сучасний винний завод, який ґрунтується на старовинних традиціях шабського виноробства. Діяльність компанії спрямована на вирощування та переробку винограду, виробництво і реалізацію алкогольної продукції Shabo.

На ПТК «Шабо» студентів зустрічав директор підприємства Павел Петрович Павленко. Він познайомив з структурою підприємства, його досягненнями та ін., відповів на питання. У подальшому з підприємством, його складовими знайомили головні спеціалісти.

Відвідавши музей «Шабо» студенти ознайомилися з історією створення підприємства та етапамийого розвитку. Провідний технолог компанії ознайомила студентів з особливостям технології виробництва вината коньяку, наголосивши на тому що, «Шабо» – винна компанія повного циклу: спеціалісти «Шабо» контролюють виробництво вина на кожному його етапі, від висаджування лози, збирання врожаю, до виробництва вина тайого дистрибуції. Студенти мали можливість відвідати технологічні підрозділи підприємства та цех з розливу шампанського.

Керівник структурного підрозділу, що займається виробництвом винограду, детально розповів про особливості технології вирощування та догляду за виноградниками. Багато уваги було приділено відповідям на багаточисельні питання присутніх.

Студенти були вражені сучасним рівнем організації та оснащення підприємства. Відвідування підприємства було дуже корисним і важливим для підготовки майбутніх фахівців аграрної галузі.

 

Контакти ОДАУ

Будні університету

Погода в Одесі

Корисні посилання